Opleiding Mondriaan

(Abonnees kunnen zich via deze pagina inschrijven voor de beschikbare opleidingen)

Opleidingen

Klik hieronder op ‘opleidingskalender‘ voor het overzicht van de opleidingen. Deze knop brengt je naar onze andere website (mondriaan.time-tech.be). Indien je daar niet ingelogd bent, gebruik dan dezelfde login gegevens als op de klassieke website time-tech.be.

DOE-dagen, THEMA-dagen en THEMA-DOE-dagen tijdens schooljaar 2024-2025

  • DOE-dagen: dit schooljaar zal time-tech DOE-dagen blijven organiseren. Roosteraars en directies kunnen hier ervaringen uitwisselen, specifieke problemen bekijken en dit alles ondersteund door time-tech medewerkers. Alle onderwerpen kunnen aan bod komen en zijn dus niet specifiek over één bepaald thema. Deelname aan de DOE-dagen is gratis.
  • THEMA-dagen: ook THEMA-dagen zullen weer aan bod komen. Op deze dagen wordt op heel specifieke aspecten van Mondriaan ingegaan. Voorbeelden zijn Examenroosters, Dagroosterbeheer, Problemen analyseren in roosters, Klassenraden plannen, Opdrachtverdeling & personeelsadministratie, Start-To-Mondriaan, etc. Deze opleidingen bieden we betalend aan (€120 + BTW, per persoon) en zullen pas doorgaan na inschrijving van minstens 4 personen. Voor een THEMA-dag die online doorgaat, hanteren we een vaste prijs per school (€120 + BTW, per school).
  • THEMA-DOE-dagen: na een THEMA-dag plannen we telkens ook een fysieke THEMA-DOE-dag zodat er kan geoefend worden met de eigen data. Op dat moment is er ook aandacht voor de schoolspecifieke context. Voor deze THEMA-DOE-dagen rekenen we een vergoeding per persoon aan (€85 + BTW, per persoon).

Voor scholen met een “begeleiding op maat“-afspraak zijn DOE-dagen, THEMA-dagen en THEMA-DOE-dagen gratis.

Extra ondersteuning via BPT-uren

  • Wil je als school starten met Mondriaan of ben je net gestart?
  • Zijn er belangrijke wijzigingen in het directie- en of roosterteam?
  • Is er nood aan interne opleiding voor bijvoorbeeld technisch adviseurs?
  • Wil je het ondersteunend personeel vertrouwd maken met Mondriaan?
  • Wens je intensieve ondersteuning bij het roosteren?
  • Wil je je verdiepen in de extra mogelijkheden van Mondriaan,
  • waaronder het examenrooster, het dagroosterbeheer, …?
  • Kortom, ben je op zoek naar begeleiding op maat van het schoolteam?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of via info@time-tech.be. We gaan samen op zoek naar een haalbare formule.


10
mrt

Mondriaan DOE-dagen


10/03/2020    

09:00 - 12:00
Voor meer informatie over de gratis parkeergelegenheden, het station en de kortste routes om er te voet te geraken zie locatie "Sint-Gummaruscollege". Ontvangst in SGC [...]
10
mrt

Mondriaan DOE-dagen


10/03/2020    

13:00 - 16:00
Voor meer informatie over de gratis parkeergelegenheden, het station en de kortste routes om er te voet te geraken zie locatie "Sint-Gummaruscollege". Ontvangst in SGC [...]

Powered by Events Manager